Legenda Veleža

Džemal Hadžiabdić preuzeo Fujairah iz UAE

Bh. trener Džemal Hadžiabdić imenovan je za novog trenera Fujairaha iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Jedan od najvećih fudbalera u historiji Veleža po treći put u trenerskoj karijeri je preuzeo Fujairah, a njegov primarni zadatak bit će da ovaj klub ekspresno vrati u najveći fudbalski rang Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Hadžiabdićev agent Redžad Dikonja je potvrdio da je ugovor sa Fujairahom potpisan do kraja sezone, a nije isključeno ni da saradnja bude produžena. 

Hadžiabdić, koji je u prošlosti bio selektor Katara, dres Veleža svojevremeno je nosio punih deset godina i igrao je zajedno sa Marićem, Halilhodžićem, Bajevićem... Ta generacije nije postala prvak bivše Jugoslavije, ali je, kako tvrde mnogi, igrala najljepši fudbal. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.