Na utakmici sa Rumunijom

Lewandowskog je jedan metar dijelio od tragedije

Robert Lewandowski je, po ko zna koji put, bio heroj svoje reprezentacije koja je sinoć kao gost savladala Rumuniju sa 3:0.

Fantastični napadač je postigao dva pogotka, ali je malo nedostajalo da doživi ozbiljnu povredu i to zahvaljujući jednom navijaču domaćeg tima.

Nezadovoljni rezultatom, Rumuni su na startu drugog poluvremena počeli s paljenjem pirotehnike a na teren je ubačen jedan topovski udar koji je eksplodirao u neposrednoj blizini sjajnog fudbalera.

Lewandowski je nakon njegove eksplozije ostao ležati na travi, a pomoć mu se ukazivala nekoliko minuta. Srećom, kasnije se pridigao i ne samo to - do kraja utakmice je potopio Rumune sa dva pogotka.


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.