Široki Brijeg pred početak sezone

Neriješno sa Splitom, odgođeno sa Slavijom

Nakon utakmice sa Solinom na Kupresu u kojoj su poraženi sa 3:1, ekipa Širokog Brijega je jučer na kampu Musa/Karačić odigrala i drugu prijateljsku utakmicu  protiv niželigaša Splita. Utakmica je završila neodlučenim rezultatom 2:2.

Barbarić je igrao prvo poluvrijeme poslao  jedan sastav,a drugom  drugi sastav. U prvom poluvremenu nastupili su Bandović, Hrkać, Topić, Renato, Diogo, Šilić, Martinez, Ivanković, Wagner, Mišić i Varea, dok su u drugom igrali Marić, Hrkać, Zurak, Brekalo, Križanović,Glavina, Martinović,Ljubić. M. Pinjuh (A. Pinjuh), Peraica i Capela.

Split dolazi u vodstvo u 43 minuti, da bi na 2:0 povisio na početku drugog poluvremena u 55 minuti. Široki je više napadao dok se Split bazirao na kontre i polukontre te obranu. Oba gola Split je postigao nakon grešaka obrane, prvi nakon greške Hrkaća, a drugi nakon greške Zuraka.
Nakon drugog primljenog gola Široki počinje igrati bolje, nižu se prilike,a iskazuje se mladi Glavina koji u tri navrata ugrožava vrata gostiju, da bi nakon kornera ubacio a Brekalo glavom smanjio rezultat na 1:2. Glavina je strijelac i drugog pogotka iz jedanaesterca za izjednačenje,nakon što je u kaznenom prostoru srušen M. Pinjuh.

Odgođena utakmica prvog kola protiv Slavije

Utakmica prvog kola Premier lige između Širokog Brijega i Slavije neće se odigrati. Naime, ekipa Slavije danas igra prvu utakmicu Europa lige protiv Košica pa su tražili odgodu,a Široki Brijeg im je izašao u susret. Termin odigravanja ove utakmice bit će naknadno određen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.