Trener Plemića pred Slobodu

Marinović: Godinu želimo završiti na najbolji način

M. Maksimović

Zrinjski je u Međugorju uhatio zalet za gostovanje na Tušnju u narednom kolu.

Treneru Vinku Marinoviću na ruku nisu išle vremenske prilike i tereni, ali je zadovoljan onim što je vodio uoči gostovanja koje kako tvrdi neće biti nimalo lako.

“Pred nama je još jedna tvrda i neizvjesna utakmica. Sloboda se dolaskom Vlade Jagodića podigla, riječ je o ekipi koja raste, što je između ostalog potvrđeno i u duelu sa Željezničarom. Svaka od preostalih utakmica do kraja godine će biti zahtjevna, kako zbog kvaliteta protivnika, tako i zbog i teških terena, ali mi znamo šta nam je cilj. Gledat ćemo da zadržimo ili povećamo prednost u odnosu na pratioce, te da godinu završimo na najbolji mogući način“, izjavio je trener Zrinjskog.  

Marinović bi na Tušnju na raspolaganju trebao imati kompletan kadar. Svi igrači su trenirali u posljednje vrijeme, a jedini koji su imali manjih problema su Žeravica koji već neko vrijeme ima problema s leđima i Sivrić. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.