Očigledno da se kaje što je napustio Dortmund

Mkhitaryan pokazao sve svoje frustracije na Twitteru

Endin Čaušević

Armenski fudbaler Henrikh Mkhitaryan sigurno se pita da li je bio pravi potez u njegovoj karijeri što je napustio redove Borussije Dortmund.

Mkhitaryan je ovog ljeta odlučio napustiti Dortmund, te svoju karijeru nastaviti u Manchester Unitedu. Iako je na početku sezone bio u planovima Josea Mourinha na kraju je u potpunosti izgubio minutažu u Unitedu. 

Armenac je prethodnih sezona bio jedan od najboljih igrača Dortmunda, a sigurno da se već sada pita zašto je napustio njemački tim. Mkhitaryan je danas najbolje pokazao koliko je frustriran statusom u Unitedu.

Naime, on je danas lajkao jedan status na Twitteru koji pokazuje kakav je učinak imao u isto doba prošle godine u dresu Dortmunda. Navijači Uniteda zaključili su da je ovo pravi dokaz da se kaje što je stiao na Old Trafford.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.