FOTO: EPA

Trener Bayerna

Ancelotti: Griješili smo mnogo protiv Rostova

Fudbaleri Bayerna sinoć iznenađujuće poraženi od Rostova u okviru 5. kola grupne faze Lige prvaka. 

Iako je Bayern prvi došao do vodstva, ruski klub je iskoristio lošu igru gostiju i na kraju ostvario pobjedu od 3:2 i približio se plasmanu u Evropsku ligu. 

"Griješili smo mnogo nakon gola. Nismo podcijenili Rostor, već jednostavno nismo igrali dobro i zbog toga smo na kraju izgubili. U ovom trenutku stvari su komplikovane", izjavio je nakon meča Bayernov trener Carlo Ancelotti. 

Nakon ovog poraza Bayern se nalazi na drugom mjestu u grupi D, dok je vodeći Atletico Madrid sa šest bodova više. Treći je Rostov, a posljednji PSV. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti