Klub mu ispunio želju

Ribery produžio ugovor sa Bayernom

  Njemački mediji su prenijeli da je Franck Ribery produžio ugovor sa Bayernom.

Riberyju je ugovor sa Bayernom isticao na kraju sezone, a nakon što je izrazio želju da ostane još jednu sezonu u klubu, uslijedilo je produženje saradnje do juna 2018. godine.

"Veoma sam sretan što mogu još godinu dana igrati u Bayernu. Ovaj grad i klub postali su moj dom u sportskom i privatnom smislu. Radujem se lijepim trenucima sa našim navijačima. Želio bih da imam uspješnu ulogu u klubu još neko vrijeme", izjavio je Ribery. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U bavarski klub Ribery je stigao 2007. godine iz Marseillea i dosad je za Bayern upisao 333 nastupa. Pritom se 108 puta upisao u listu strijelaca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.