Potvrđeno za SportSport.ba

Ivan Crnov i Široki Brijeg raskinuli ugovor

Hrvatski internacionalac Ivan Crnov raskinuo je ugovor sa Širokim Brijegom, potvrđeno je za SportSport.ba. 

Ugovor sa bh. premijerligašem Crnov je potpisao u ljeto 2015. godine nakon izleta u Sheriffu, a iako je najavljen kao veliko pojačanje, na Pecari se nije najbolje snašao i u dogovoru sa klubom prijevremeno je raskinuo ugovor.

"Razlog zbog kojeg odlazim je isključivo moje nezadovoljstvo. Nije mi odgovarala sredina i mislim da je ovo najbolje rješenje za mene i za Široki Brijeg", kazao je Crnov za SportSport.ba i potom dodao:

"Zahvaljujem se stručnom štabu kluba na čelu sa Denisom Ćorićem i svim bivšim trenerima koji su me vodili u Širokom Brijegu. Također, i ljudima iz uprave", dodao je Crnov. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najbolje dane svoje igračke karijere Crnov je proveo u Zrinjskom za koji je nastupao od 2013. do 2015. godine. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.