Trener Zrinjskog

Marinović: Bodovi iz Viteza su lijek nakon Željezničara

M. Maksimović

Prvi susret 18. kola Premier lige BiH na programu je sutra u Vitezu, gdje će istoimeni domaćin ugostiti vodeći tim lige, Zrinjski. 

Plemići gostovanje u Vitezu dočekuju u rezultatskoj krizi, pošto su na posljednje tri utakmice osvojili svega dva boda, dok su proteklog vikenda u Mostaru poraženi od Željezničara s ubjedljvih 4:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moramo tražiti tri boda u Vitezu. Jedino se na taj način možemo iskupiti za posljednje rezultate u prvenstvu. Pobjeda nam ostavlja i mogućnost da zadržimo prednost nad konkurentima. Vitez je iskusna i kvalitetna ekipa s dobrim trenerom i sigurno je da nam sutra neće biti lako. Oni meč dočekuju u dobrom trenutku, jer su osvojili bod na gostovanju u Bijeljini", izjavio je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

Zbog crvenog kartona zarađenog protiv Željezničara u Vitezu neće igrati Slobodan Jakovljević, kao ni Benjamin Čolić koji ima tri žuta kartona. Matija Katanec ima temperaturu, pa je i njegov nastup pod znakom pitanja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.