Trener Bayerna poručuje

Ancelotti: Volio bih da Lahm prolongira penziju

Trener Bayerna Carlo Ancelotti je u posljednjem intervjuu govorio o kapitenu svog tima Philippu Lahmu.

Iskusni Nijemac je izjavio da bi na kraju ove sezone mogao okončati svoju karijeru, a Ancelotti se nada da se to ipak neće desiti.

"Lahm je veoma važan igrač za Bayern i sigurno bi to bio i naredne sezone. U dobroj je formi i nadam se da ću ga trenirati još nekoliko godina. Ja se nadam da će prolongirati odlazak u penziju, jer može još mnogo toga ponuditi na terenu", rekao je Ancelotti.

Phillip Lahm (33) je do sada sa Bayernom osvojio čak 22 trofeja, a novi/stari predsjednik kluba Uli Hoeness je nakon svog imenovanja poručio da u njemu vidi idealnog čovjeka za poziciju sportskog direktora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.