"Ne znam hoću li gledati El Clasico, možda ću plakati"

Ancelotti za njemačke medije

"Ne znam hoću li gledati El Clasico, možda ću plakati"

Veliki derbi španske La Lige igrat će u subotu Barcelona i Real Madrid na Cam Nou stadionu.

Jedan od onih koji možda neće gledati El Clasico je bivši trener madridskog kluba Carlo Ancelotti koji bi subotnje popodne mogao preplakati.

Razlog je veoma jednostavan - loš rezultat protiv Mainza u petak navečer natjerao bi na suze Ancelottija, tako barem on kaže.

"Ne znam hoću li gledati El Clasico. Ovisi o rezultatu u petak protiv Mainza. Ako ne slavimo pobjedu, plakat ću pa neću gledati utakmicu", našalio se Ancelotti.

Italijanski stručnjak osvrnuo se i na probleme sa povredama.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Badstuber je povrijeđen i nije trenirao. Ne konkuriraju ni Kingsley Coman i Julian Green. O Xabiju Alonsu i Arturu Vidalu ću odlučiti nakon treninga, imaju neke probleme. Utakmica protiv Mainza neće biti lagana. Igraju presing i protiv njih smo imali problema posljednjih godina", poručio je Italijan.

Meč između Mainza i Bayerna igra se sutra od 20.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi