Premijer liga BiH

Mladost ipak prejaka za Borac

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca poraženi su večeras pred svojom publikom od lidera na tabeli ekipe Mladosti iz Brčkog rezultatom 0:3, po setovima je bilo 24:26, 19:25 i 11:25.

Izabranici Miše Marjanovića dobro su otvorili prvi set. Igrali su dobro, u nekoliko navrata neutralisali su najjače oružje Brčaka, a to je servis. Međutim, više spretnosti i želje pokazali su gosti, koji prvu dionicu riješavaju u svoju korist.

A onda, kreće pad u igri domaćina. Veza Kljajić-Ilić nije uspjela da izdrži pritisak i konstantne nalete odbojkaša Mladosti. Nakon drugog seta, pobjednik se već nazirao.

Dugogodišni šampion BiH svoj kvalitet je potvrdio u trećem setu, gdje je Borcu dozvolio svega 11 poena.

Borac: Kavić, Kljajić, Ilić, Vranješ, Dedić, Kecman, Kojadinović, Knežević, Kisić, Popović i Radonić.

Mladost: Gajić, Čolo, Kisić, Bijelović, Janjić, Lukić, Divljan, Keserović, Glišić i Zimonjac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.