Fudbaler Metalleghea nakon gostujuće pobjede

"Tek ćemo pokazati naš pravi kvalitet"

Fudbaleri Metalleghea došli su do velika tri boda na gostovanju kod Olimpica. Ekipa iz Jajca trijumfovala je rezultatom 2:0 u okviru 18. kola Premijer lige BiH. 

Strijelac vodećeg pogotka Siniša Dujaković rekao je da je njegov tim pokazao mnogo više u ovoj utakmici.

"I Olimpicu i nama ovo je bio jako bitan meč. Bez potcjenjivanja smo ušli u duel i na kraju sasvim zasluženo slavili te pokazali da smo u ovom trenutku kvalitetniji tim. Što je najvažnije, ovim trijumfom smo se odlijepili sa začelja i pobjegli Olimpicu i Čeliku na šest bodova", rekao je Dujaković za SportSport.ba.

"Sigurno da ne možemo biti zadovoljni rezultatima u prvom dijelu prvenstva, ali gotovo sam ubjeđen da ćemo nakon zimske pauze biti na jednom višem nivou", dodao je Dujaković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Metalleghe je jesenji dio sezone okončao na 10. poziciji sa 15 osvojenih bodova. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.