Neretljak još uvijek ne zna tim za Olimpic

Jajčani u subotu na Otoci

Neretljak još uvijek ne zna tim za Olimpic

Samir Mlaćo

Nogometaši Metalleghe BSI će u 18. kolu BH Telecom Premijer lige gostovati u Sarajevu gdje će se sastati sa ekipom Olimpica. 

Duel je to ekipa koje se nalaze u zoni ispadanja i sigurno je da će imati posebnu težinu i značaj.

Kraljevi imaju tri boda prednosti nad Olimpicom i želja im je da pozitivnim rezultatom ta prednost pred pauzu ostane ista ili bude veća.

"Svjesni smo značaja ovog meča i u njega ulazimo maksimalno koncentrirani. Olimpic je kao i mi, na osnovu prikazanih igara trebao imati više bodova na svom kontu. Nakon poraza od Sarajeva radili smo na ispravljanju uočenih grešaka i psihološkom segmentu u ekipi. Nadamo se pozitivnom rezultatu kako bi na pauzu otišli u dobrom raspoloženju", istakao je Mato Neretljak,  trener Metalleghe BSI.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Izvjesno da u postavi Kraljeva neće biti kartoniranih Selimovića i Bibića, te ozlijeđenog Peze,  a trener Neretljak će neposredno pred meč odrediti startnih 11. Prvi duel ovih ekipa odigran na Piroti završio je 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi