Fudbaler Širokog Brijega

Wagner: Dok ima nade za Ligu 6, mi ćemo se boriti

M. Maksimović

Ponovo je sjajni Brazilac Wagner bio strijelac za pobjedu Širokog Brijega. Nakon Željezničara i Čelika jedan od najstarijih igrača u našem prvenstvu pogodak je postigao i na susretu protiv Mladosti. 

Široki je tako ostao u korak sa Slobodom koja je trenutno na poziciji koja vodi u Ligu za prvaka.

“Još uvijek imamo realne šanse da zaigramo u Ligi 6, a sve dok je to tako mi ćemo se nadati i boriti da završimo u vrhu. Sretni smo što smo pobijedili Mladost i na taj način ostali u igri za Ligu za prvaka, te u dobrom raspoloženju otišli na pauzu”, rekao je Brazilac koji je na utakmici protiv Mladosti suosjećao s žrtvama avionske nesreće u Kolumbiji.

Mladost je bila tvrd orah za Širokobriježane, te je prva došla do pogotka preko Sinana Ramovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Kada se sve završi dobro onda je manje važno ko je prvi postigao pogodak. Mi smo se nakon primljenog gola odmah vratili u igru, pa zatim i poveli. Možda se jesmo namučili, ali je važno da smo pobijedili. Mladost ima kvalitetnu ekipu”, rekao je Brazilac.

Wagner ne isključuje mogućnost da za praznike otputuje u domovinu i posjeti svoje najbliže.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.