Žele ga velikani

Stižu lijepe vijesti za Rudigera

Edmir Škorić

Romin stoper Antonio Rudiger nalazi se na meti određenih klubova iz Engleske. 

Romin nogometaš mogao bi da ode na Otok, a za njega se znaimaju klubovi s Otoke.

Njemački reprezentativac imao je tešku povredu križnih ligamenta uoči Evropskog prvenstva, ali vratio se i sada briljira u odbrani rimske momčadi.

Daily Mail tvdi da su United, City i Chelsea najviše zainteresovani za Rudigera, koji se nalazi u centur skanadala pošto mu je nakon rimskog derbija naš Senad Lulić rekao kako je prodavao čarape prije dvije godine u Njemačkoj.

Roma je i ranije dobivala dobre ponude za svoje mlade igrače i uglavnom spremna je da ih sasluša, a ako neka bude pristojna, vjerovatno će Rudiger krenuti put Otoka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.