Priznao da je Bayern bio dominantniji

Simeone ovakve stvari rijetko govori

Endin Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida večeras su poraženi na gostovanju protiv Bayerna (1:0) u posljednjem meču grupne faze Lige prvaka.

Atleticu je ovo bio prvi poraz u ovoj sezoni Lige prvaka, ali su svejedno završili na prvoj poziciji u grupi E. Diego Simeone je najavio da će njegov tim večeras ići na pobjedu, ali se na kraju to nije desilo.

"Bayern je bio puno bolji od nas, posebno u drugom poluvremenu. Bili su dominantniji tim i zaslužili su pobjedu. Ostvarili smo dobre rezultate prije ovog meča pa je pritisak bio manji. Ipak, svaki poraz je bolan", rekao je Simeone.

Madridski tim je u grupnoj fazi osvojio 15 bodova i zasluženo je prvi, dok Bavarci u nokaut fazu idu s druge pozicije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.