Za sve se pita Borussia

Aubameyangova majka otkrila ime novog kluba?

Midhat Šljivak

Napadač Borussije iz Dortmunda Pierre-Emerick Aubameyang zvijezda je u svakom prelaznom roku.

Iako se često povezivao s raznim evropskim velikanima, sjajni Gabonac je još uvijek član Milionera iz Dortmunda, gdje ga ugovor veže do 2020. godine.

Najviše se Aubameyang povezuje s Realom i Barcelonom, a njegova majka Margarita Crespo je čini se otkrila ime novog kluba.

"Obećao je djedu da će igrati za Real Madrid. Kada je bio mlađi, stalno je govorio o Realu, a nikad o Barceloni. Porodica je uvijek navijala za ovaj klub i voljela bih ga vidjeti u dresu Reala. Selidba u Madrid bi bio odličan potez", rekla je majka zvijezde Borussije.

Ko zna, možda već u januaru Aubameyang ostvari djedov san, ali za sve se pita Borussia, koja čini se ne želi da ga proda.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.