David Silva

Ferguson ne odustaje od Silve

Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson želi u klub sa Old Trafforda ovog prelaznog roka dovesti još jedno ili dva pojačanja.

Prvi na listi želja Manchester Uniteda je vezni igrač Valencije i reprezentativac Španije David Silva. Međutim, klub sa Mestalle nedavno je izdao saopštenje u kojem navode kako neće prodavati svoje zvijezde.

United se još prošlog ljeta raspitivao kod Valencije za Silvu, a čini se kako Ferguson odlaskom Cristiana Ronalda još više želi ovog Španca vidjeti u svojoj ekipi za narednu sezonu.

Skaut kluba sa Old Trafforda Martin Ferguson nedavno je posmatrao Silvu, za kojeg je Valencija postavila cijenu od oko 30 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.