Nova destinacija je Bayern?

Kolašinac ostaje u Bundesligi, ali ne u Schalkeu?

M. Šljivak

Sead Kolašinac vjerovatno će napustiti ekipu Schalkea.

Bh. reprezentativac na stolu ima veliki broj ponuda, a među klubovima koji žele bh. reprezentativca su Liverpool, Roma, Bayern...

Najveći interes za sjajnog defanzivca vlada u Engleskoj, no čini se kako će i naredne sezone Kolašinac igrati u Bundesligi.

Ekipa Bayerna pokazuje veliki interes za dovođenje Kolašinca i navodno će on od ljeta postati novi igrač bavarskog kluba.

Bh. fudbaler trenutno pregovara o novom ugovoru sa Schalkeom, jer mu na ljeto ističe ugovor i on bi kao slobodan igrač mogao izabrati klub.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Očigledno je da tim iz Gelsenkirchena želi zaraditi na transferu, pa postoji mogućnost da on produži ugovor u januaru, ali da ipak na ljeto napusti klub.

S druge strane, Liverpool ga želi dovesti u svoje redove već u narednoj godini, baš kao i još nekoliko engleskih klubova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.