Pridružuje se Delaču

Arslanagić napušta Standard, ali ostaje u Belgiji?

Januarski prijelazni rok će, kako stvari stoje, donijeti promjene u karijeri Dine Arslanagića. 

Fudbaler koji se u prošlosti dovodio u vezu sa našim državnim timom nije u planovima Standarda i napustit će Lijež, a karijeru će najverovatnije nastaviti u klubu u kojem je proveo omladinski staž. 

Belgijski mediji tvrde da je za njegovo dovođenje interes pokazao Mouscron, a na transferu insistira trener Mircea Rednic s kojim je ranije već sarađivao.

"Arslanagić je mladi igrač kojeg dobro poznajem. On je dobar, inteligentan i može pokrenuti Mouscron. Radio sam s njim ranije i siguran sam da pod mojim vodstvom može dobro funkcionirati", izjavio je Mircea Rednic. 

Arslanagiću je, podsjetimo, za vrijeme ere Safeta Sušića nuđeno da igra za BiH pod uslovom da završi potrebnu papirologiju, ali do poziva nikada nije došlo. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.