Fedor hvali Khabiba

"On je čovjek koji može uništiti McGregora"

Midhat Šljivak

Legendarni ruski borac Fedor Emelianenko smatra kako njegov sunarodnjak Khabib Nurmagomedov može lagano srediti prvu zvijezdu UFC-a Conora McGregora.

Khabib već odavno želi borbu s irskim borcem, ali UFC je konstantno izbjegavao da mu pruži šansu.

Fedor tvrdi kako će UFC na kraju morati da popusti i da organizuje meč kojeg svi žele vidjeti.

"Mislim da je ta borba moguća. Khabib je odavni zaslužio šansu da se bori za titulu i ima sve što je potrebno da bude šampion. Moraju mu dati šansu", rekao je Fedor, te je dodao:

"Siguran sam da Khabib ima velike šanse za pobjedu. Bolji je od McGregora u parteru, mogao bi ga ugušiti. Conor je suprotnost, dobar je udarač i ko bi bolje iskoristio svoje prednosti, taj bi pobijedio", smatra Fedor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.