Nije zaboravio prijatelje iz Rosarija

Messi iznenadio svoje nekadašnje saigrače

Endin Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Lionel Messi odlučio je na kratki zimski predah na odmor otputovati u Argentinu.

Messi je sa svojom porodicom prije nekoliko dana otišao u rodni Rosario gdje je iznenadio svoje nekadašnje saigrače. Poznato je da je argentinski fudbaler svoju karijeru počeo u Newell's Old Boysima, a sada je pokazao da nije zaboravio svoje drugare iz djetinjstva.

Argentinac je odlučio da iznenadi svoje prijatelje, te je organizovao zabavu i okupljanje. Mediji u Argentini prenose da se ova generacija nije okupila 16 godina od odlaska Messija u Barcelonu.

Njegovi nekadašnji saigrači nisu mogli sakriti svoje iznenađenje ovim potezom Messija, te su mnogi izjavili da im je drago što njihov prijatelj nije zaboravio svoje drugove iz djetinjstva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.