Mirza ubacio 13 poena Knicksima

Grčka zvijer sa zvukom sirene, dobar nastup Teletovića

Midhat Šljivak

Giannis Antetokounmpo junak je pobjede Milwaukee Bucksa nad New York Knicksima u legendarnom Madison Square Gardenu. On je pogodio šut sa zvukom sirene za pobjedu svog tima rezultatom 105:104.

Izjednačena košarka igrala se u prvom poluvremenu. Bucksi su konstantno imali prednost, koja međutim nije išla preko četiri poena.

Na odmor se otišlo neriješenim rezultatom 52:52, da bi u trećem periodu Knicksi dominirali. Imali su i 16 poena prednosti u jednom trenutku, a u posljednju dionicu su ušli sa plus 14, 87:73.

Međutim, Milwaukee je na kraju slavio. Na krilima sjajnog Antetokounmpa su prvo smanjili zaostatak, a zatim je grčki košarkaš sa zvukom sirene pogodio za pobjedu Bucksa u ovom meču.

Na kraju je ovaj sjajni košarkaš imao 27 poena uz 13 skokova, dok je naš Mirza Teletović u pobjedu ugradio 13 poena.

Kod domaćeg tima najefikasniji je bio Carmelo Anthony s 30 poena i 11 skokova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.