Okupljanje FK Sarajevo 11. januara

Janjoš proziva naredne srijede

Midhat Šljivak

Stručni štab FK Sarajevo, na čelu sa trenerom Mehmedom Janjošem, obavit će prozivku igrača naredne sedmice.

Bordo tim će u srijedu 11. januara obaviti prozivku fudbalera, čime će zvanično početi pripreme tima s Koševa za proljetni dio prvenstva u Premijer ligi BiH.

Prvi trening u novoj godini fudbaleri Sarajeva će odraditi u četvrtak 12. januara.

"Predstavit ćemo igračima šta očekujemo od njih i koje su njihove obaveze. Prvi dani bit će rezervisani za uvodne treninge, testiranja i ljekarske preglede, dok od 16. januara krećemo punom parom", rekao je šef stručnog štaba Bordo tima Mehmed Janjoš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sarajevo iza sebe ima dosta dobru polusezonu. Nakon odigranih 18 kola tim s Koševa je na drugom mjestu tabele sa 34 boda, četiri manje od vodećeg Zrinjskog.

Sarajevo će u prvom kolu proljetnog prvenstva na Koševu dočekati ekipu Viteza, trenutno devetoplasiranu ekipu u Premijer ligi BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.