Bivši mladi reprezentativac naše zemlje

Aldin Čajić novi član turskog Elazigspora

Samir Mlaćo

Aldin Čajić, bivši mladi reprezentativac naše zemlje napustio je Češku, tačnije Duklu Prag i danas postao član turskog drugoligaša Elazigspora.

Čajić je sa timom iz Turske potpisao ugovor na dvije i pol godine.

"Hvala svim ljudima koji su bili uz mene da ostvarim svoj cilj. Hvala mojoj porodici i prijateljima bez kojih ne bih bio ovdje gdje sam sada. Sretan sam zbog potpisa i nadam se da je ovo samo početak onoga što slijedi", napisao je ovaj nogometaš na svom profilu nakon potpisa ugovora. 

Pored Dukle, ovaj 24-godišnjak nastupao je za Teplice te mladi tim Sparte iz Praga. Za našu mladu reprezentaciju upisao je devet nastupa i postigao dva pogotka. Elazigspor je trenutno na 15. mjestu druge lige Turske. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.