Izabran jednoglasno

Selvedin Šatorović predsjednik UO NK Čelik

Dino Kurbegović

Nakon što je na današnjoj sjednici Skupštine NK Čelik usvojen novi Statut kluba po članskom modelu jedan član-jedan glas, jednoglasno je za predsjednika UO kluba iz Zenice izabran Selvedin Šatorović.

Šatorović je i ostao jedini kandidat, nakon što je jutros kandidaturu povukao Ševko Adilović. Novom predsjedniku UO Zeničana podršku su pružili NGG "Za Čelik" i UG "Robijaši 1988" Zenica, a jednoglasno podržali delegati Skupštine. 

Nakon same sjednice Skupštine ispred stadiona Bilino Polje nastalo je veliko slavlje navijača Čelika. Svi vjeruju da za klub konačno dolaze bolje dani i da će večerašnja sjednica biti prekretnica u radu njihovog kluba.

Šatorović će ovu funkciju obavljati u periodu od šest mjeseci.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.