Slavlje u Zenici: Čelik ima novi Statut

Na današnjoj sjednici Skupštine kluba

Slavlje u Zenici: Čelik ima novi Statut

D. Kurbegović

Članovi Skupštine NK Čelik na današnjoj sjednici Skupštine usvojili su novi Statut kluba te će uskoro biti izabran i novi predsjednik UO Selvedin Šatorović.

Današnja sjednica Skupštine odlučivala je sudbinu tima iz Zenice, ali na kraju je sve završeno uspješno s obzirom da je usvojen novi Statut po članskom modelu jedan član-jedan glas.

Uoči same sjednice ispred Bilinog Polja desio se veći sukob dvije grupe navijača Čelika, koji je policija uspjela smiriti, a zatim je sjednica i zvanično započela. Na samom početku istaknuto je da postoji kvorum, s obzirom da je prisutno 30 od 35 delagata. Zanimljivo, na sjednici nije prisustvovao jedan od kandidata za predsjednika UO kluba Ševko Adilović koji je kandidaturu povukao jutros.

Na glasanju novi Statut je usvojen jednoglasno, što je i bila velika želja navijača Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti