Široki zainteresovan za Zlomislića

M. Maksimović

Široki Brijeg prati razvoj situacije oko Damira Zlomislića i njegovog trenutnog kluba, turskog Gaziantepa, a ukoliko se pojavi mogućnost nema sumnje da će čelnici kluba učiniti sve da na Pecaru vrate igrača koji je potekao u njihovoj omladinskoj školi.

Zasad je jedino novo ime mladi napadač Luka Jurčić koji se vraća u matični klub s posudbe iz Neretvanca. Ekipa s radom kreće sutra, te će prvu utakmicu odraditi 21. Januara, kada će se na suprotnoj strani naći prvoligaš Čapljina, a 26. ili 27. protivnik će biti Croatija iz Zmijavaca.

U posljednje vrijeme se špekulisalo i da bi Široki Brijeg mogao pojačati Marin Popović iz Čelika, međutim od toga kako stvari stoje ipak neće biti ništa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.