Rossoneri se provukli

Carlos Bacca spašava Milan, a oni hoće da ga prodaju

Edmir Škorić

Nogometaši Milana ostvarili su minimalnu pobjedu u meču 19. kola italijanske Serije A protiv Cagliarija (1:0).

Milan je danas dominirao protiv Cagliarija, no kako to obično biva u "utakmicama koje se moraju dobiti" - lopta nije htjela u gol, sve do 88. minute, kada je Carlos Bacca pogodio za slavlje i velika tri boda.

Ruku na sre, ni šanse Milana nisu bile toliko dobre, niti je bilo pravih napada, a Kolumbijac je još jednom pokazao da ga ne treba prodati.

I Cagliari je imao svoje šanse, čak su gosti postigli gol u 68. minuti, ali je Mauricio Isla ipak bio u nedozvoljenoj poziciji.

Nakon ovog meča, Milan je peti sa 36 bodova, dok je Cagliari 14. sa 23 boda. Rossonerima slijedi gostovanje kod Torina, dok će Cagliari ugostiti Genou. 


Carlos Bacca Goal - AC Milan vs Cagliari 1-0... by hqfootball2016
Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.