Milan spremio 128 miliona za pojačanja, poznata lista želja

Rossoneri se žele vratiti u vrh Serije A

Milan spremio 128 miliona za pojačanja, poznata lista želja

E. Čaušević

Posljednjih nekoliko godina Juventus dominira u italijanskoj Seriji A, ali se navijači Milana nadaju da bi uskoro to njihov klub mogao zaustaviti.

Krajem 2016. godine Milan je osvojio Superkup Italije pobjedom u finalu nad Juventusom što je u trans bacilo navijače Rossonera. Oni se nadaju da Milan konačno može prekinuti dominaciju Stare dame i vratiti se u vrh Serije A.

Italijanski mediji prenose da su na San Siru spremni na sve kako bi to ostvarili. Prvi potez u januarsko prelaznom roku su pojačanja koja Mintella želli dovesti.

Na listi želja italijanskog stručnjaka nalaze se Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Keita Balte i Mateo Musacchio. Navodno, Montella će u januarskom prelaznom roku imati oko 128 miliona funti za dovođenje novih igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, jedan od igrača koje Montella želi vidjeti u Milanu je i igrač Evertona, Gerar Deulofeu. Ipak, nekadašnji igrač Barcelone u redove Rossonera mogao bi doći tek na kraju ove sezone.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi