Cilj je inostranstvo, ali...

Damir Zlomislić na pripremama Širokog Brijega

Široki Brijeg će danas započeti sa pripremama za proljetni dio sezone u Premijer ligi BiH.

Nakon lošeg jesenjeg dijela prvenstva, Široki Brijeg će tokom zime morati dovesti nekoliko kvalitetnih igrača koji će biti uistinu pojačanja, a jedan od onih čije se ime sve više spominje u kuloarima je Damir Zlomislić.

Bh. fudbaler je na arbitraži sa turskim drugoligašem Gaziantepom i uskoro bi trebao dobiti raskid, a do raspleta situacije će trenirati sa Širokim Brijegom. 

"Prioritet mi je inostranstvo, međutim ako ne bude ništa od toga, nije isključen povratak na Pecaru. Razgovarao sam o povratku u Široki Brijeg sa sportskim direktorom Daliborom Šilićem. Rekao sam mu za sve. Ostavio sam mu rok do kojeg ću se izjasniti, a to će svakako biti prije završetka prijelaznog roka", kazao je Zlomislić za SN. 

Ukoliko Zlomislić na kraju ostane, predstavljat će veliko pojačanje u veznom redu Širokog Brijega. Na Pecari je već imao priliku igrati, a prije nego što je došao u Tursku bio je još član Istre 1961, Rijeke, GOŠK-a, Brasova...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.