Ide u Holandiju

Manchester City poslao mladog Španca na posudbu

  Čelnici Manchester Cityja poslali su mladog Manua Garciju (19) na posudbu u NAC Bredu. 

Španac, koji je na Etihad stigao 2014. godine, završio je svoju šestomjesečnu epizodu u Deportivo Alavesu, međutim ići će ponovo na posudbu. Ovoga puta će se kaliti u NAC Bredi gdje bi trebao da ima više prostora za dokazivanje.

Manu u proteklom periodu nije dobio šansu u Deportivo Alavesu. Upisao je svega jedan nastup za španskii klub, pa je bilo i za očekivati da će mu Manchester City potražiti na zimu novi klub. 

Po vokaciji Manu je vezista, a prije nego što je došao na Etihad nastupao je za Sporting iz Gijona. Inače je juniorski reprezentativac Španije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti