Dugo očekivana Skupština

Danas Skupština NK Široki Brijeg

M. Maksimović

Danas je na redu dugo očekivana Skupština NK Široki Brijeg na kojoj će se prema najavama imenovati novi Nadzroni odbor i novi Upravni odbor, nakon čega će klub dobiti i novog predsjednika odnosno novog direktora.

Današnja vjerovatna imenovanja trebala bi rasteretiti i sportski sektor unutar kluba koji će se uskoro dati u potragu za pojačanjima na kojima insistira trener Denis Ćorić. Široki je dosad angažovao tek Luku Jurčića, tačnije vratio ga je s posudbe, dok se nova lica očekuju uskoro.

Potvrđen je interes za Damira Zlomislića koji bi se trebao vratiti ukoliko riješi problem u Turskoj. Ćorić je nedavno obznanio da su mu potrebni desni bek i napadač, te neko ko bi uz lijevu aut liniju nadomjestio nedavni odlazak Ivana Crnova.

Skupština je zakazana za 18 zati, a prema najavama odazvat će se gotovo svi delegati i odgode sigurno neće biti s obzirom na ozbiljnost situacije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti