Dervenćani riješili pitanje šefa struke

Dragišić od sutra na klupi Tekstilca

D. Vejo

Tekstilac bi sutra trebao riješiti pitanje šefa struke. 

Nakon što je Bojan Magazin napustio mjesto kormirala tima i otisnuo se u novu sredinu, Dervenćani nisu imali kada da čekaju pa im je s toga hitno bio potreban trener.

Na mjestu istog, dovodila su se u vezu mnoga imena poput Velimira Stojnića trenutnog stratega Kozare iz Gradiške, Cvijetina Blagojevića ali i Zoran Dragišić trener mlađih kategorija banjalučkog Borca.

Ipak, dilema više nema. Bivši trener A tima Banjalučana i mlade reprezentacije Republike Srpske Zoran Dragišić od sutra bi trebao postati novi trener Tekstilca.

Pred njim, stoji jedan niti malo lagana zadatak. Dervenćani se nalaze na četvrtoj poziciji u Prvoj ligi Republike Srpske sa 26 osvojenih bodova koliko i trećeplasirano Podrinje iz Janje, te bi kontinuitet dobrih igara trebali nastaviti i na proljeće.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.