Napadač Širokog Brijega za SportSport.ba

Krstanović: Radim normalno, u trenažnom sam procesu

Samir Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega vrijedno se spremaju za drugi dio sezone u Premijer ligi, a Uprava kluba do tada radi na pregovorima sa potencijalnim pojačanjima.

Trener Denis Čorić je istakao da je zadovoljan radom igrača, te da su svi pokazali veliki motiv i želju da se što bolje spreme za zadatke koji ih očekuju. Sjajnu atmosferu donekle je poremetila informacija o neugodnoj povredi Ivana Krstanvoića koji su prenijeli mnogobrojni bh. mediji, ali ovaj iskusni napadač za SportSport.ba je potvrdio da je situacija mnogo bolja nešto se mislilo.

"Malo sam nabio prst, a sve ostalo radim normalno. Samo još neću da udaram loptu densnom nogom, ali u trenažnom sam procesu", kazao je Krstanović.

Ovaj 34-godišnji napadač na Pecaru je stigao iz Zadra, a prije toga nastupa je za Rijeku, Dinamo, Zadar, Posušje, Drinovce...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.