Čeka se nova Uprava

Široki Brijeg čeka na prva pojačanja

M. Maksimović

Jedino novo ime u timu Širokog Brijega zasad je napadač Luka Juričić koji je vraćen s posudbe iz Neretvanca, a jedino poznato ime koje se posljednjih dana povezuje sa Širokim je Damir Zlomislić koji već trenira s pod palicom Denisa Ćorića.

Ostala imena zasad nisu poznata, iako u klubu ne kriju da se pregovara s potencijalnim pojačanjima.

Sportski direktor Dalibor Šilić i trener Denis Ćorić čekaju da se posloži nova uprava, nakon čega će se konkretizovati priča o transferima.

Više detalja bit će poznato nakon prve sjednice novog Upravnog odbora koja bi se, s obzirom da su neki članovi ovog tijela trenutno na putu, trebala održati najkasnije do srijede. Pripreme inače teku prema planu, a timu se priključio i kapiten Wagner koji je imao produženi odmor u rodnom Brazilu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.