Potvrdio i Šulenta

Zrinjski u potrazi za novim stoperom

M. Maksimović

Jasmin Bogdanović, Slobodan Jakovljević i Matija Katanec, imena su stopera kojima danas raspolaže trener Zrinjskog Ivica Barbarić. 

U poređenju s jesenjim kadrom kada je ova pozicija u pitanju, Zrinjski je ostao bez Ante Radeljića kojemu nije ponuđen novi ugovor i koji će potražiti sreću u drugoj sredini.

U Zrinjskom će se pak dati u potragu za novim centralnim defanzivcem, što je nedavno potvrdio i izvršni potpredsjednik mostarskog kluba Danko Šulenta.

Anto Radeljić je svojevremeno od navijača dobijao i trofej “Filip Šunjić-Pipa”. U Mostar je došao 2012, a do danas je prikupio ukupno 106 nastupa, s tim što je jedan kraći period boravio na pozajmici u Vitezu.

On će kako stvari stoje karijeru nastaviti u Olimpicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.