Foto: EPA

Vjeruje u sebe

Gojak: Ne plašim se mogućeg dolaska Sammira

Posljednjih dana na Maksimiru je aktuelna priča da bi Dinamovu 'desetku' ponovo mogao zadužiti Sammir. 

Brazilac s hrvatskim pasošem je nezadovoljan životom u Kini i ima želju da se vratim u Dinamo u kojem je proveo najbolje dane karijere. Kada je u pitanju realizacija, postupak je pokrenut i u iduća tri dana, do polaska na pripreme u Tursku, moglo bi se znati kako će se završiti priča. 

U Dinamovoj svlačionici je danas vrlo malo igrača koji su imali priliku dijeliti svlačionici, ali njegovih partija se itekako sjećaju. Jedan od njih je i mladi bosanskohercegovački reprezentativac Amer Gojak. 

"Nikad nisam igrao protiv njega ili s njim, ali sam čuo sve najbolje o njemu. Ako dođe u Dinamo bit će mi drago, jer će biti pravo pojačanje i pomoći će u utrci s Rijekom. Činjenica je što će mi, na neki način, biti konkurent, me ne plaši. Svaka zdrava konkurencija je uvijek dobra i pozitivna", kazao je Gojak za Sportske novosti.

Gojak se pod palicom Ivajla Peteva pokazao u dobrom svjetlu i na proljeće figurira kao jedna od važnijih poluga u veznome redu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.