Druženje s građanima

Zvijezde Bayerna pod maskama izazvale lokalce na meč

Midhat Šljivak

Zvijezde Bayerna Franck Ribery, Rafinha i David Alaba, odlučili su se malo zabaviti.

Igrači minhenskog kluba u posljednje vrijeme rade mnoge dobre stvari za lokalnu zajednicu, a sada je odlučeno da trojica fudbalera obučenih u obične radnike igraju fudbal u lokalnom parku.

Bayernovi velemajstori su na početku pustili protivnike da dobijaju meč, a zatim su uozbiljili i doslovnu su pregazili svoje rivale.

Sve su radili pod zanimljivim maskama, lokalni igrači ih nisu prepoznali, sve dok maske na kraju utakmice nisu skinute..

Kada su vidjeli o kome se radi okupljeni ljubitelji fudbala su bili u nevjerici, baš kao i fudbaleri koji su se suprotstavili zvijezdama bavarskog kluba.

Ovako je sve izgledalo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti