Na probnom radu

Imamović se bori za ugovor u Zrinjskom

Pripremama Zrinjskog za proljetni dio sezone danas se priključio 21-godišnji defanzivac Ermin Imamović. 

Bivši juniorski reprezentativac BiH će se kroz trenažni proces pokušati izboriti za potpis ugovora sa Zrinjskim, a tokom svoje karijere već je imao priliku igrati u BHT Premijer ligi. 

Nakon što je prošao omladinske kategorije Lokomotiva iz CSKA iz Moskve, Imamović je u februaru 2015. godine došao u Olimpik. Za sarajevski klub je upisao 29 nastupa prije nego što je u zimskom prijelaznom roku prošle sezone otišao na posudbu u Hajduk, gdje je igrao za drugi tim. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stručni štab na čelu sa Ivicom Barbarićem na pripreme je poveo 29 igrača: Vasilj, Bandić, Kozić, Blaić, Barić, Bogdanović, Lučić, Stojkić, Jakovljević, Katanec, Kukoč, Imamović, Peko, Tomić, Pehar, Žeravica, Jović, Todorović, Kouadio, Sivrić, Petrak, Filipović, Kobiljar, Mešanović, Mrkaić, Bilbija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.