Pojačanje u borbi za opstanak

Hull doveo reprezentativca Norveške

Ekipa Hull Cityja će u žestoku borbu za opstanak u Premier ligi ući jača za norveškog reprezentativca Omara Elabdellaouija.

Ovaj 25-godišnji defanzivac je u redove engleskog kluba stigao iz Olympiakosa na posudbu do kraja sezone, a čelnici Hulla od njega očekuju da bude veliko pojačanje u pokušaju ispunjenja glavnog cilja u 2017. godini.

Omar Elabdellaoui je u svojoj karijeri nastupao za mlade selekcije Manchester Cityja, kao i za Stromsgodset, Feyenoord, Braunschweig i Olympiakos.

Hull Citz se nakon 21 kola nalayi na 18. mjestu u Premier ligi i do kraja će voditi grčevitu borbu za opstanak u društvu najboljih.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.