Skroman učinak bh. reprezentativca

Novi poraz Milwaukeeja, Teletović ubacio dva poena

Ekipa Milwaukeeja upisala je četvrti uzastopni poraz.

Protekle noći Bucksi su ubjedljivo poraženi na gostovanju kod Orlanda (112:96), a Mirza Teletović zabilježio je samo dva poena (1/3 iz igre) i jedan skok za 15 minuta provedenih na terenu.

Najbolji u redovima Milwaukeeja bio je Jabari Parker sa 25 koševa, šest skokova i šest asistencija, dok je Giannis Antetokounmpo imao double-double učinak (17 poena, 14 skokova).

Pobjednički tim predvodio je Elfrid Payton sa 20 postignutih poena, a još šest igrača Magica imalo je dvocifren košgeterski učinak. 

Jeff Green je ubacio 18, Aaron Gordon 17, dok su Serge Ibaka, Nikola Vučević i Bismack Biyombo dodali po 13 koševa. D.J. Augustin meč je završio sa 10 pogodaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.