Mladi napadač dolazi na Pecaru

Dejan Čabraja pojačava Široki Brijeg?

Samir Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega i Čapljine u prijateljskoj utakmici danas nisu zadovoljali gledaoce u Kampu Musa Kračić, s obzirom da su mreže oba tima ostale netaknute.

Tim sa Pecare pokazao je mnogo više, ali nisu Širokobriježani imali ni sreće s obzirom da se tresla i stativa te prečka gola Buntića. Treba istaći se da Širokom Brijegu priključio i Dejan Čabraja, 23-godišnjak koji je ranije nastupao za Dinamo i Lokomotivu, a posljednji angažman imao je u NK Rudeš, članu 2.HNL.

Čabraja nastupa na poziciji napadača, a nastupao je još za Lučko, Lučko Sesvete te albanski Flamurtari. Ovaj nogometaš je u februaru prošle godine zaradio tešku ozlijedu kada je izgubio kontrolu nad svojim audijem A5 te zabio se u stub rasvjete u 5.20 sati ujutro. Utvrđeno je da je u sebi imao 0.81 promila alkohola.

Prema dostupnim informacijama, u narednim danima Čabraja bi trebao potpisati ugovor sa timom koji od prije par dana predvodi Goran Sablić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.