Prvotimac Zrinjskog za SportSport.ba

Mešanović: Igrač sam Zrinjskog, te se tako i ponašam

Endin Čaušević

Nogometaši Zrinjskog jučer su otputovali u Međugorju, svoju pripremnu bazu gdje imaju sjajne uslove za rad.

Plemići su danas obavili prvi trening, a timu se priključio i novajlija Nermin Jamak. 

Za SportSport.ba o samim pripremama, te ambicijama u drugom dijelu sezone govorio je Jasmin Mešanović, prvi strijelac tima iz Mostara. 

"Uslovi za rad u Međugorju su stvarno izuzetni i sve je u izvanrednom stanju , te nam omogućava da se što bolje spremimo za nastavak prvenstva", ističe Mešanović.

Vinka Marinovića na klupi popularnih Plemića naslijedio je Ivica Barbarić.

"Sigurno da je bilo dosta promjena i igračkom i stručnom stožeru, te ćemo pripremni period iskoristiti da se što bolje upoznamo i uigramo. Mislim da u proljetnom dijelu sezone neće biti nikakvih problema", priča prvotimac Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mešanović je ove polusezone prvi strijelac Zrinjskog sa osam pogodaka, pa se već odavno spominje i njegov mogući odlazak u inostranstvo.

"Što se tiče samog mene, ja sam dao izjave u medije da nemam nikakvih informacijama o mom odlasku. Ja sam igrač Zrinjskog, tako se i ponašam, te treniram maksimalno", dodao je Mešanović. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.