Povrijedili se Marcelo i Ronaldo

Ružne vijesti zasjenile su pobjedu Reala

Edmir Škorić

Real Madrid je protiv Malage osvojio tri boda, ali mogli bi se ti bodovi skupo platiti.

Kraljevi su sa 2:1 savladali Malagu u 19. kolu španske Primere, a dvostruki strijelac za domaće bio je Sergio Ramos, dok je Juanpi postigao jedini gol za goste.

Ipak, pobjedu su zasjenile dvije povrede u domaćim redovima. Marcelu je stradao butni mišić lijeve noge i on je u 25. minuti morao napustiti teren, te ga je zamijenio Isco.

Kako Brazilac nije imao detaljni pregled, zasad nije poznato koliko će izbivati s terena, no moglo bi se to odužiti. Iako je odigrao 90 minuta, španski mediji pišu da se povrijedio i Cristiano Ronaldo, koji se ispromašivao u spomenutom meču.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.