Tevez tvrdi da zna gdje će Messi nakon Barcelone

Edmir Škorić

Argentinac Caros Tevez smatra da će Lionel Messi slušati srce kada donese odluku o svojoj budućnosti.

Messi i dalje nije produžio ugovor s Barcelonom, pa ga se povezuje sa bogatim klubovima širom svijeta, a njegov sunarodnjak Tevez smatra da će presuditi - srce.

"Ne radi se tu o novcu, Messi sluša svoje srce. Ne mislim da će tako lako da završi veza koju imaju Barcelona i Messi. On neće zbog novca promijeniti klub", rekao je Tevez, pa je još dodao:

"Kada dođe dan da ode iz Barcelone, onda će otići u Newell Old Boys. To će biti njegova odluka. Vratit će se kući".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je za Newell's Old Bos igrao  kao dijete, da bi 2001. godine preselio u Barcelonu i za prvi tim Katalonaca zaigrao je 2004. godine, te je u dresu slavnog kluba odigrao 363 utakmice i postigao 326 golova.

Što se Teveza tiče, on je nedavno iz Boca Juniorsa prešao u Shanghai Shenhua, te je kazao da će mu u Kini biti pravi izazov igrati. Naravno, nije tajna i da je novac bio odlučujući faktor u njegovom transferu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.