Na Pecare vrijedno rade

Mario Marina pojačava Široki Brijeg

M. Maksimović

Najkasnije do petka kada će ekspedicija Širokog Brijega krenuti na Istria Winter Cup u Novigrad klub iz zapadne Hercegovine trebao bi dobiti pojačanja za proljetni dio sezone u Premijer ligi.

Kako smo nedavno najavili novi fudbaler premijerligaša s Pecare uskoro će postati 23-godišnji Dejan Čabraja i 26-godišnji Damir Zlomislić koji su već trenirali s budućim saigračima. Čabraja dolazi iz trenutno prvoplasiranog tima Druge lige Hrvatske, Rudeša, dok je Zlomislić posljednji angažman imao u turskom drugoligašu Gaziantep Büyüksehir Belediyesporu. 

Pored njih dvojice, očekuju se dolazak još minimalno dva pojačanja. Jedan od njih bi trebao biti 28-godišnji Mario Marina, također iz hrvatskog drugoligaša Gorice. On igra na poziciji u veznom redu.

Marina je rođeni Bugojanac koji je u karijeri igrao i za Šibenik, Krku iz Lozovca, Imotski, Dinaru iz Knina i Zagoru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti