Širokibriježani upisali remi

Sablić nije nezadovoljan nakon Čapljine

M. Maksimović

Prvi meč pod palicom novog šefa stručnog štaba Gorana Sablića, fudbaleri Širokog Brijega nisu uspjeli riješiti u svoju korist.

 Meč protiv Čapljine nije ponudio golove, ali to s obzirom na fazu u kojoj su Šuirokobriježani nije naljutilo ili zabrinulo novog trenera.

“Ovo je prva utakmica nakon dijela priprema u kojemu se radi na snazi i nakon kojeg se naravno uvijek osjeti umor. Sve viđeno može se svesti pod zajednički nazivnik nevažno. Važno je bilo vidjeti što tim može, ali i da su igrači bili disciplinovani”, izjavio je Sablić. 

Naredni duel Širokobriježani će odigrati u srijedu od 14 sati na terenu kampa Musa - Karačić protiv  Croatije iz Zmijavaca. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.