S priprema Plemića u Međugorju

Tomić nakon lakše povrede ponovo u punom pogonu

Endin Čaušević

Fudbaleri aktuelnog bh. prvaka Zrinjskog već nekoliko dana nalaze se u Međugorju gdje se pripremaju za proljetni dio sezone Premijer lige BiH.

Izabranici Ivice Barbarića danas su u poslijepodnevnim satima odradili novi trening, te su punom parom nastavili pripreme za drugi dio sezone. Trening Plemića danas je bio baziran na usavršavanju tehnićko-taktičkih elemenata, te radom s loptom.

Dobre vijesti za trenera Zrinjskog su da se treninzima u punom pogonu danas vratio Tomislav Tomić koji je prethodnih dana imao problema sa povredom koljena. Povremeni bh. reprezentativac danas se priključio ostatku ekipe, te je cijeli trening odradio bez problema.

Igrači Zrinjskog u Sport centru u Međugorju provest će još sedam dana nakon čega će drugi dio priprema nastaviti u Medulinu. Barbarić trenutno na raspolaganju ima 28 igrača, ali je najavio da će nakon Međugorja taj spisak biti znatno skraćeni da će sigurno biti nekih odlazaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.